Stagiaire


Stage voor universitaire studenten migratierecht

Wil je de advocatuur van binnenuit meemaken? Wij geven studenten die in de masterfase zijn van hun universitaire studie Rechten graag gelegenheid om stage te lopen op het gebied van migratierecht.

Ons aanbod

Inigo  Advocaten is een centraal gelegen Rotterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in regulier migratierecht en sociaal recht. Wij werken met vier advocaten en drie secretaresses. We zoeken enthousiaste student-stagiaires die de advocatuur in al zijn facetten willen ervaren. Bij ons kan dat.

We helpen veel particuliere cliënten waarvoor je als advocaat letterlijk een wereld van verschil kan maken. We procederen veel en zijn daar ook goed in. Het bieden van perspectief voor de cliënt is daarbij leidend. We denken dat we tot de beste migratierecht kantoren in Rotterdam behoren, maar willen ons zelf altijd verbeteren. Het goed begeleiden van een stagiaire helpt daarbij. Daarbij past een op maat en naar wensen ingerichte stage: van zeer pragmatisch, concrete zaken doen tot aan het bieden van een inspiratievolle omgeving voor theoretisch onderzoek.

De migratierechtsadvocaten hebben samen 30 jaar ervaring in de advocatuur en daarvoor, en daarbij ook ervaring in het onderwijs. Florimond Wassenaar geeft nu cursussen bij de OSR en is lid van de Commissie Vreemdelingenrecht van de Orde van Advocaten. Julien Luscuere publiceert columns in Asiel & Migrantenrecht. Hij en Merijn de Jong begeleiden tenslotte ook de studenten van de Rechtswinkel Rotterdam.

We kunnen een stagevergoeding en een onkostenvergoeding bieden.

Interesse?

Stuur een korte e-mail met een sollicitatie en cv naar Florimond Wassenaar op het mailadres info@inigo.nl. Probeer in je e-mail concreet te zijn in je plannen en wensen, en geef aan hoe we je hierbij kunnen helpen.

Share by: