De medewerkers


Miranda Offermans

Miranda is sinds negen jaar de vaste secretaresse van Merijn de Jong, met wie zij eind jaren negentig al samenwerkte in Advocatenkollektief Vreewijk. Toen Merijn in 2007 met Julien Luscuere een eigen kantoor had gestart, werd Miranda snel gebeld om hem te ondersteunen. Als handbalster is zij ook op kantoor accuraat, betrokken en schiet sneller met haar toetsenbord, dan een advocaat de woorden kan uitspreken. Zij doet verder de boekhouding van de maatschap en is samen met Julien verantwoordelijk voor de automatisering en telefonie. Als sfeermaker vergeet Miranda nooit de verjaardagen van collega's en organiseert zij geweldige uitjes.

Miranda werkt maandag, donderdag en vrijdag (tot 14 uur) op kantoor.

Annemarie Damman

Annemarie heeft veel werkervaring in de advocatuur en sinds 2010 de steun en toeverlaat van Florimond Wassenaar en Erwin Dingenouts. Net als Miranda was haar belangrijkste drijfveer om te solliciteren dat ze zich niet wil vervelen. Dat lukt goed bij Inigo Advocaten en in deze twee drukke en zeer gevarieerde praktijken bewaakt zij moeiteloos de termijnen en de orde van de processtukken. Ze doet consciëntieus en loyaal haar werkt, en gaat altijd door totdat het af is. Ondertussen studeert Annemarie Psychologie. De benodigde kennis combineert ze regelmatig met haar ervaringen in de advocatenpraktijk. 

Annemarie werkt dinsdag tot en met vrijdag op kantoor (donderdag vanaf 13 uur)

Petra Dorst-Koudijs

Petra Dorst heeft 25 jaar ervaring in de advocatuur. Ze neemt initiatief, is ambitieus en maakt dat op een prettige manier duidelijk in haar acties. Net als op de voetbalvereniging waar zij als vrijwilliger actief is, kan niemand om haar heen. Zij is secuur in haar taken maar is ook kritisch om anderen bij de les te houden, zelfs de advocaten. Sinds 2016 werkt zij drie dagen per week voor Julien Luscuere en is met hem verantwoordelijk voor het runnen van de praktijk. Petra is naast de secretariële werkzaamheden een kei in de administratie. Daarin ondersteunt zij nu ook Marianne Wiersma en Dirk Schaap één dag per week.

Petra werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30-17.00 uur.


David Wernsing

David is de benjamin van kantoor, maar onderschat hem niet. Hij doet momenteel twee studies, Economie en Recht, én organiseert met zijn bestuursleden een complete Meesterweek op de Erasmus Universiteit. Eén dag per week is hij paralegal van Julien Luscuere, waarbij hij complexe inhoudelijke aspecten in dossiers uitzoekt en overzichtelijk in kaart brengt. Zijn economische kennis is erg nuttig in de juristenpraktijk en regelmatig wordt op die expertise een beroep gedaan.  Je hoeft David niet te vertellen dat hij óók zijn tentamens moet halen, want - opmerkelijk met al die activiteiten - het is zeldzaam dat hij lager dan een zeven scoort. 

David werkt op woensdag of vrijdag op kantoor.

Het kantoor

Inigo Advocaten is gestart op 1 maart 2017 door het samengaan van het kantoor Luscuere de Jong Wassenaar & Dingenouts advocaten, en de advocaten Dirk Schaap en Marianne Wiersma die voorheen bij Wybenga Advocaten werkten. Alle zes advocaten hebben meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Ze doen hun uiterste best om uw zaak tot een succes te maken. Maar een belangrijk onderdeel van dat succes is een vast team van vier assistenten, die van grote waarde zijn voor het kantoor. Zij staan u vaak als eerste telefonisch te woord. En uiteraard zijn zij u dan van dienst met de beantwoording van veel vragen. Als dat nodig is zorgen zij er voor dat de advocaat u zo snel mogelijk verder helpt.Share by: